Sponsoring

Draagt u wetenschap en technologie een warm hart toe? En wilt u als sponsor uw organisatie zichtbaar op de website en in de campagne-uitingen van het Weekend van de Wetenschap? Door uw sponsoring kunnen wij het weekend nog succesvoller maken en maakt u bovendien de maatschappelijk betrokkenheid van uw organisatie zichtbaar!

Heeft u een idee of specifieke wens voor sponsoring? Bel of mail ons en wij denken met u mee.
E: [email protected]
T: 020-531 32 03

Wetenschap in Beeld

Wetenschap in Beeld steunt het initiatief om achter de schermen te kijken bij wetenschappelijke instanties, want het is interessant voor een breed publiek om kennis te maken met wetenschap op een boeiende en begrijpelijke wijze. Voor jong én oud! Daarom zijn zij ook dit jaar opnieuw partner van het Weekend van de Wetenschap.

IBM

IBM is ’s werelds grootste IT- en consultancybedrijf en ook in Nederland erg betrokken bij innovatie en wetenschappelijk onderzoek. Het landelijke Weekend van de Wetenschap, georganiseerd door NEMO, wordt mede mogelijk gemaakt door IBM Nederland BV. Bezoekers van het Weekend van de Wetenschap worden bij IBM in Amsterdam ondergedompeld in de wereld van Informatie Technologie (IT). Er zullen diverse presentaties zijn en kinderen kunnen proefjes doen.