Larsen & Buhl

Larsen & Buhl

Wij beschikken over een bijzondere mix van conventionele machines én – niet te vergeten – de juiste vakmensen om voor elk product het optimale productieproces te bepalen. Deze ijzersterke combinatie zorgt ervoor dat we snel kunnen anticiperen op veranderende wensen en eisen in technische bedrijfstakken.

We werken voor uiteenlopende opdrachtgevers binnen de medische industrie (waaronder ook tandtechniek), biotechnologie, semiconductor industrie en de lucht- en ruimtevaart. Hoe wordt bijvoorbeeld een tandimplantaat gemaakt? En hoe gaat de Ariane raket de lucht in zonder de ontsteker?

Wij maken onderdelen volgens klantspecificatie van enkelstuks tot middelgrote series en zijn gespecialiseerd in het verwerken van aluminium, RVS en kunststoffen en exotische materialen. Voor de meet- en regeltechniek maken we voornamelijk kleine, hoog nauwkeurige producten.

Adres
Ambachtsweg 36
3899 AR Zeewolde
Nederland

http://www.buhl.nl/

Larsen & Buhl
Initiatiefnemer
Sponsors
Mediapartners
Het landelijke Weekend van de Wetenschap, georganiseerd door NEMO, wordt mede mogelijk gemaakt met steun van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Het Weekend van de Wetenschap wordt gerealiseerd dankzij de vele organisaties die tijdens het weekend voor het publiek hun deuren openen.