Inspiratiesessies

In maart 2017 vonden 4 inspiratiesessies plaats voor deelnemende organisaties. Zou je als deelnemer ook graag  een inspiratiesessie bezoeken? Mail dan naar solange @ weekendvandewetenschap.nl en informeer naar de mogelijkheden.

Inspiratiesessie: Maak in één middag een goede start en haal zoveel mogelijk uit de deelname aan het Weekend van de Wetenschap 2017! Ontmoet collega-deelnemers, bespreek je plannen voor de activiteiten, werk samen aan slimme promotie, wissel best practices uit en stel al je vragen!

Ga zelf backstage!

De hostlocatie verzorgt ook een deel van het programma. Ze lichten een tipje van de sluier op over hun activiteiten. Ze vertellen je hoe zij hun deelname hebben opgepakt in het verleden en nemen je zelfs mee op mini-excursie. Je ervaart zo zelf hoe het is om backstage te gaan bij een bijzondere organisatie.

Praktische info

Tijd: 13:00-18:00 uur. We sluiten af met een borreltje

Kosten: Je kunt gratis deelnemen

Locatie: Je kunt kiezen uit 4 locaties: Eindhoven, Harderwijk, Amsterdam of Utrecht

Aantal personen: Je kunt twee andere collega’s mee nemen. Schroom dus niet om je onderzoeks/marketing/communicatie/educatie/voorlichting-collega’s mee te vragen

Kom je niet naar de inspiratiesessies? Laat het ons per mail weten.

Initiatiefnemer
Sponsors
Mediapartners
Het landelijke Weekend van de Wetenschap, georganiseerd door NEMO, wordt mede mogelijk gemaakt met steun van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Het Weekend van de Wetenschap wordt gerealiseerd dankzij de vele organisaties die tijdens het weekend voor het publiek hun deuren openen.