Erik Scherder in het DeLaMar Theater

De lezing van Erik Scherder in het DeLaMar Theater is volgeboekt. Bekijk hier welke activiteiten je nog meer kunt bezoeken tijdens het Weekend van de Wetenschap.

Praktische informatie

Beschrijving

Wat doet muziek met je brein? Welke invloed heeft ritme op jouw hersenen? Erik Scherder, hoogleraar Klinische Neuropsychologie én ambassadeur van het Weekend van de Wetenschap, geeft je antwoord op deze vragen. Dit doet hij niet alleen, maar samen met zangeres Giovanca en jazzmuzikant Benjamin Herman.

Jij kunt gratis naar deze interactieve lezing waarin Erik het gesprek aan gaat met de muzikanten. Erik Scherder toont met muzikale voorbeelden wat het belang is van muziek voor de ontwikkeling het brein op jonge leeftijd. Kortom; een leerzame ochtend vol muziek!

Toegang

Toegang voor dit evenement is gratis. Je dient je wel te registreren. Neem je uitgeprinte registratiebewijs mee of laat hem bij de entree zien op je smartphone. De kaarten zijn niet persoonsgebonden. Mocht je verhinderd zijn, kun je het kaartje aan iemand geven. Let op: Je kunt maximaal 4 kaarten bestellen per persoon.

Tijden

Vanaf 09.30 uur is het DeLaMar Theater geopend. Om 10.00 uur openen de deuren van de Wim Sonneveldzaal. Er zijn vrije zitplaatsen. Na aanvang programma kun je de zaal niet meer betreden. Zorg dus dat je op tijd bent.

Eten en drinken

Voor en na de lezing is de bar van het DeLaMar Theater geopend.

Toegankelijkheid

Ben je minder valide? Het DeLamar theater is toegankelijk voor rolstoelen. Geef dit wel van te voren aan door te mailen naar [email protected]. Dan wordt er voor gezorgd dat er plek beschikbaar is.

Bereikbaarheid

Het DeLaMar Theater is bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer. Kijk voor route en parkeren op de website van het DeLaMar Theater.

Initiatiefnemer
Sponsors
Mediapartners
Het landelijke Weekend van de Wetenschap, georganiseerd door NEMO, wordt mede mogelijk gemaakt met steun van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Het Weekend van de Wetenschap wordt gerealiseerd dankzij de vele organisaties die tijdens het weekend voor het publiek hun deuren openen.